Philippe Vanderhasselt schrijft ook de B&A Technics Grote Prijs op zijn naam

Jumping
20 apr 2021
Door Horseman Kristof

Philippe Vanderhasselt heeft naast de Small Grand Prix op zaterdag ook de B&A Technics Grote Prijs op zondagnamiddag in Dilbeek gewonnen.

Tijdens de nationale Silver League concours bij Stoeterij Mivaro was Philippe Vanderhasselt in grote doen. Na winst op zaterdagavond was hij ook op zondag de beste tijdens het hoofdnummer van de dag.

In deze 1m40 hoge Grote Prijs wisten vier combinaties zich te plaatsen voor de barrage. Daarin trok Vanderhasselt opnieuw aan het langste eind met de KWPN merrie Fenne (v. Namelus R). Joy Demuynck werd tweede en derde met haar Emerald nakomelingen Merryweather van 't Leeuwerikenhof en Manhattan van 't Leeuwerikenhof. Toon Maes (Bala de Rima) en Cedric Broekaert (Farrah van de Kleite) vervolledigden de top vijf.

Demuynck won eerder op de dag een 1m30 reeks met Urbin Manciais (v. Kashmir van Schuttershof). Na winst een dag eerder was er dit keer een tweede plek voor Jean Jacques De Cock en Impulse Red. Dylan De Rijcke en Linternel behaalden een derde plaats. Het duo zegevierde in de ochtend wel in een 1m20 rubriek.

Klik hier voor de uitslagen.