Word lid van het Stephex Succesteam

Promo
07 okt 2021
Door Horseman Kristof

Grijp deze unieke kans om voor Stephex Horsetrucks te werken. Vanwege onze constante uitbreiding en de recente aanwinst van een extra productiefaciliteit, zijn we op zoek naar een nieuw teamlid om het sales team te versterken en om de groei van het bedrijf te ondersteunen.

Heb je verkoopervaring en ben je actief in de paardensport? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Stephex staat in de hippische wereld bekend als de globale leider als het gaat om kwaliteit, kennis en innovatie. Deze drie kernattributen zijn aanwezig in de hele Groep, van de stallen, met onze paarden en ruiters in de top, tot onze Horsetrucks, met een ongeëvenaarde verkoop en een onberispelijke reputatie. Recent zijn we uitgebreid naar motorhomes en we maakten snel naam voor onszelf als het bedrijf bij uitstek dat huizen op wielen verkoopt voor reizen, motorsport en andere sectoren.

Ons bedrijf begon met één man, Stephan Conter, en één visie: "Als je het kunt dromen, kun je het ook verwezenlijken". We zijn een jong, dynamisch en internationaal team dat nauw samenwerkt om deze visie te realiseren in alles wat we doen. Ons hoofdkantoor is gevestigd net ten noorden van Brussel, in Meise, omringd door de prachtige faciliteiten van Stephex Stables - aangelegde tuinen, borrelende fonteinen en natuurlijke meren. We zijn ervan overtuigd dat een bedrijf alleen zo sterk is als zijn team en streven naar het behouden van een werkomgeving waarin alle leden kunnen uitblinken. Moderne, open bureauruimtes, dagelijks verse soep bereid door onze ongelooflijke chef-kok, Reggy, een gratis volledig – uitgeruste fitnessruimte en nog veel meer. Als je bij Stephex komt werken, sluit je je aan bij meer dan alleen een bedrijf, je wordt lid van de Stephex-familie.

Als Sales Representative vertegenwoordig je de Stephex Horsetrucks op paardensportbeurzen. Je sterke jagersmentaliteit en bestaande connecties in de paardenwereld zullen helpen om onze klantenportefeuille te vergroten. Netwerken zal op korte termijn een belangrijke rol spelen. Het doel is om de verkoop van onze nieuwe en gebruikte 2Horse trucks te laten groeien.

Je belangrijkste taken zullen zijn:

- Prospectie van nieuwe klanten via inkomende leads, telefoontjes en directe contacten.

- Het bijwonen van hippische evenementen om het contactnetwerk te vergroten en de verkoopkennis te verbeteren.

- Onderhouden van een klanten- en prospectdatabase.

- Klanten helpen bij het selecteren van de geschikte STX Horsetruck die aan hun behoeften en verwachtingen voldoet.

- Contact onderhouden met klanten om een startpunt te garanderen voor toekomstige zakelijke voorstellen en verkoopaanbiedingen.

- Je organiseert, structureert en plant de aanwezigheid van STX Horsetrucks op hippische shows.

- Je werkt nauw samen met de Sales Director en CCO.

Jouw profiel:

- Je bent een topverkoper en trots op je jachtvaardigheden

- Ambitieus en doelgericht

- Uitstekende communicatievaardigheden

- Je bent flexibel, proactief en bereid om te doen wat nodig is om de klus te klaren

- Nederlands is je moedertaal en je hebt een goede kennis van Frans en Engels

- Connecties in de paardenwereld is een plus

Vacature:

- Aantrekkelijk verloningspakket in lijn met jouw ervaring en toegevoegde waarde

- Voltijds contract

- Uitdagende kans

- Internationale, sterke en groeiende omgeving

Solliciteer NU online via: http://stephexgroup.com/#talents of stuur je CV en motivatiebrief naar: hr@stephex.com