Vanavond einde van deel 1 ET Auction – Jonge paarden geboren in 2017

Promo
06 jan 2020
Door Horseman Kristof

Maanden van voorbereiding kennen hun eerste climax vanavond. De in 2017 geboren jonge paarden worden vanavond vanaf 20u toegewezen aan hun hoogste bieder!

Morgenavond, dinsdag 7 januari, is het dan de beurt aan alle oudere paarden (geboren 2014, 2015 en 2016). Deze worden eveneens toegewezen vanaf 20u aan hun hoogste bieder.

We zijn verheugd over de positieve reacties, de internationale biedingen en de vele nieuwe registraties op onze website. Een geweldige bevestiging van onze getalenteerde collectie en voor het harde werk dat we hebben verricht! 

Ravajo de Haquet

Prachtige hengst, gefokt uit een internationaal presterende moeder, met een mooie draf, een evenwichtige galop, een krachtige sprong en een opvallend slimme manier van springen. Ravajo beweest al zijn kwaliteiten tijdens verschillende vrijspring wedstrijden! Tijdens de halve finale in Lier werd hij 4e en in de finale van Mechelen haalde hij een topscore van 85 punten!


 

Relax vd Bisschop

Ooit gedroomd om de volgende tophengst in uw bezit te hebben, dan is hij er! Relax is gefokt uit de internationaal presterende moederlijn van Action Breaker an Quasimodo vd Molendreef. Relax toont geweldige kwaliteiten tijdens het springen, een uitmuntend achterbeen en uitstekende voorbeentechniek. Zijn natuurlijke balans maakt hem een droom om te rijden. Relax vd Bisschop kan voorgesteld worden op de BWP keuring eind januari.


 

Dalko vd Vrombautshoeve Z

Geen obstakel te hoog! Elke keer hij springt is het op de best mogelijke manier. Mooie galop, veel balans en klaar om bereden te worden. Zijn halfzus Electric Touch presteerde op het allerhoogste niveau met Max Kuhner. Tweede moeder Eroica vd V Z is ook de moeder van verschillende internationale 160 paarden.


 

Kingston ter Doorn Z

Een grote, mooi gebouwde merrie met correcte bewegingen en een makkelijk sprong. Evenwichtige galop en steeds met een uitstekend afgemaakte sprong. Grootmoeder van Kingston, Scarlet vd Zuuthoeve is de moeder van de GP paarden Irvine ter Doorn en Jenkins ter Doorn!


 

Ramon van’t Heike

Hello Sanctos en Valentina in één! Een mooie pedigree gecombineerd met prestaties is alles wat we zoeken! Ramon liet zich keer op keer zien, meer dan correcte draf en galop, telkens gecombineerd met een geweldige techniek op de sprong!


Bieden kan via deze link!