Tweede oefennamiddag vrijspringen BWP Zuid-Oost-Vlaanderen op zaterdag 4 februari

Promo
16 jan 2023
Door Horseman Kristof

In het kader van het Open Kampioenschap Vrijspringen organiseert BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen op zaterdag 4 februari haar tweede en laatste oefennamiddag vrijspringen in Manege Ranch in Aalter  (Lotenhullestraat 29 – 9881 Aalter).

Deze oefennamiddag én finalewedstrijd zijn voorbehouden voor 2 en 3-jarige paarden (geboren in 2021 en 2020) geregistreerd bij eender welk erkend warmbloedpaardenstamboek.

Voor deelname aan de finale, het "Open Kampioenschap Vrijspringen" op zondag 26 februari, hoeft u enkel deel te nemen aan één van de twee oefennamiddagen. Voor de 2-jarigen geldt de finalewedstrijd eveneens als selectie voor het vrijspringen Jumping Melchelen 2023.

De paarden – zowel bij de reeks 2 als 3-jarigen - die voor de oefennamiddag op voorhand ingeschreven worden, komen op een vooraf bepaalde startlijst die vooraf gepubliceerd zal worden op deze siteAlle bij-inschrijvingen komen op een aparte lijst en zullen volgens volgorde van aanmelden op het secretariaat kunnen aantreden in de piste nà de paarden (van dezelfde leeftijdscategorie) die op voorhand aangemeld werden. Dit om voor iedereen een vlot verloop te kunnen garanderen. Alle deelnemers die op voorhand inschrijven, worden gevraagd op voorhand aan te melden op het secretariaat.

Inschrijven ter plaatse blijft dus sowieso nog mogelijk. Online inschrijven voor de eerste oefennamiddag kan t.e.m. maandagavond 30 januari door te klikken op deze link. Na 30 januari kan er nog tot ten laatste donderdagavond 2 februari per mail ingeschreven worden. Deelname aan de oefennamiddag kost voor BWP-paarden 15 euro per paard. Paarden uit een ander stamboek 25 euro per paard.

Inschrijven voor het Open Kampioenschap Vrijspringen eveneens in Manege Ranch in Aalter kan reeds door te klikken op deze link.

Voor meer info kan u mailen naar davymoreels1@gmail.com.