Trainingsparcours en selectiewedstrijd Flanders BWP Cup

Promo
29 jan 2020
Door Horseman Kristof

Op vrijdag 7 februari organiseert BWP Zuid-Oost-Vlaanderen hun selectiewedstrijd voor de “Flanders BWP Cup” optie springen. Deze selectiewedstrijd wordt dit jaar gekoppeld aan een trainingsparcours voor jonge warmbloedpaarden open voor 4, 5 en 6-jarige springpaarden uit eender welk warmbloedpaardenstamboek!

Tijdens deze selectie zullen de vier beste 5 en 6-jarige BWP-paarden geboren in Oost-Vlaanderen geselecteerd worden voor de finale van de Flanders BWP Cup (aanlegtest voor jonge spring -en dressuurpaarden) die door gaat op zaterdagvoormiddag 22 februari op Flanders Horse Expo in Gent! Tijdens de finale zijn er voor de winnaars van elke jaargang wildcards voorzien voor de BWP-proeven tijdens de internationale Jumping Waregem.

In tegenstelling tot het trainingsparcours kunnen voor de selectiewedstrijd van de Flanders BWP Cup enkel BWP-paarden geselecteerd worden die in de provincie Oost-Vlaanderen geboren werden.

Via een klik op deze link kan u alle praktische info terugvinden!

LOCATIE: STAL VINCENT MARTENS

ONDANKSTRAAT 2A – 8700 TIELT

START PROEVEN OM 19 UUR

AFTERPARTY MET DJ SOUNDSPLASH!

 

Inschrijven voor zowel de selectiewedstrijd als het trainingsparcours kan t.e.m. volgende week woensdag 5 februari door een kopie van het stamboekpapier van het paard te mailen naar davy.moreels@skynet.be. Voor verdere inlichtingen kan u ook telefonisch contact met 0478 / 58 44 31