Stephex en Jong BWP slaan de handen in elkaar

Fokkerij
08 jul 2019
Door Horseman Kristof

Het WK Young Breeders is een tweejaarlijks gebeuren waar meer dan 200 jonge fokkers van over de hele wereld elkaar ontmoeten. Van 18 tot en met 21 juli trekt Jong BWP voor de achtste maal met een delegatie naar het WK. Ditmaal is Oostenrijk het gastland!

Jongeren die er al eens bij waren kunnen het beamen: WK Young Breeders is 'the time of your life'!

Sinds 22 mei is het Jong BWP team voor het WK 2019 bekend! Voor sommige kandidaten wordt het de tweede deelname aan het WK, nl. Anouck Deneus, Emile Vandorpe en Manon Sterkmans. Maar er is ook een deelnemer die erin geslaagd is om zich voor de derde maal te selecteren, nl. Guillaume Sterkmans! Voor Ellen Schepers is het de eerste deelname. Zij is de jongste kandidaat en zal als junior deelnemen. Een straf team, daar mag je vanop aan! En dan hebben we coach Geert Schepers nog niet vermeld... Hij is voor de 6de keer de bezieler van dit straffe team! Ervaring ten top! 

Stephex wil dit straffe Jong BWP team graag een duwtje in de rug geven en wordt partner! Dat maakt het verhaal alleen maar mooier.

18 juli gaat het WK van start in Stadl-Paura, Oostenrijk. Vanaf dan kan je onze avonturen volgen op onze facebookpagina https://www.facebook.com/Jong-BWP-162261490606217/ en op instagram (bwpvzw)

Bron: 
Belgian Warmblood