Stephan Detry blijft ook de komende vier jaar voorzitter van KBRSF

Varia
11 apr 2022
Door Horseman Kristof

De Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie heeft tijdens haar Algemene Vergadering van 11 april 2022 met unanimiteit van de stemmen Stephan Detry als voorzitter herverkozen.

Vier jaar geleden nam KBRSF na 28 jaar voorzitterschap afscheid van Jacky Buchmann en nam Stephan Detry de fakkel over.  Met een geschiedenis als organisator van wedstrijden, freelance redacteur in de hippische pers en zonen actief in de internationale springsport was hij toen al geen onbekende in de paardenwereld.

Tijdens zijn eerste termijn als voorzitter heeft hij binnen de Belgische paardensport heel wat in beweging gezet, en door tal van initiatieven, aan zijn brein ontsproten, staan onze viervoeters, atleten en sport vandaag meer dan ooit in de kijker.

“De komende vier jaar zullen we onze sterke punten verder uitdiepen, en aan de zwakke punten blijven werken opdat we als federatie op een even hoog niveau kunnen staan als onze atleten ” aldus de net herverkozen voorzitter van de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie.

Wij kijken er alvast naar uit om verder te schrijven aan dit succesverhaal onder het voorzitterschap van Stephan de komende vier jaar.

Bron: 
KBRSF