Maak kennis met de veulens en jonge paarden uit de collectie van ET Auction

Promo
15 jun 2022
Door Horseman Kristof

Een vliegende start voor het fokseizoen 2022, na een succesvolle eerste editie in 2020 is ET Auction toe aan zijn 3e veulenveiling! En deze jongkies zijn niet alleen, ze worden geflankeerd door een kwaliteitsvolle lichting jonge paarden! 

Nakomelingen van de top WBFSH-ranking hengsten, maar ook de huidige generatie topspringers zijn vertegenwoordigd in de huidige Pre-Summer Foal & Young Horse Edition. Het is dan ook met trots dat we deze talenten van morgen aan jullie mogen presenteren! 

15 jonge paarden en 17 veulentjes zijn vanaf vandaag terug te vinden op de website en zullen op Maandag 20 (Jonge paarden) en Dinsdag 21 (veulens) van eigenaar veranderen. 

Valentijn: “het is een eer om samen te werken met zo’n sterk team. Elke keer weer trachten we te streven naar kwalitatieve jonge paarden en exceptionele genetica voor onze veulentjes & embryo’s. Ik kijk dan ook met trots naar de huidige referenties die momenteel in de sport lopen, het laat zien dat we ons op het juiste pad bevinden. Het is weer de bevestiging dat het “Waasland” en zijn contrijen de bakermat zijn voor de fokkerij.”

 De Veiling opent op vrijdag en loopt tot maandag 20 juni (jonge paarden) en dinsdag 21 juni (veulentjes) 20h00 brussel-tijd