Lieven Devos wint de Youngster Tour in Bonheiden

Jumping
31 jul 2020
Door Horseman Kristof

Op de CSI2* concours in Bonheiden werden deze voormiddag de rubrieken van de Youngster Tour competitie afgewerkt. De reeks voor 7-jarigen kreeg met Lieven Devos een Belgische winnaar.

Devos zegevierde bij de 7-jarigen met de Elvis ter Putte zoon E-Risingson Z. Zij bleven voor op Bart Anthonissen en de BWP merrie Nauwsika van de Pereboom (v. Thunder van de Zuuthoeve). Mike Van Belle en Zarco di Arezzo Z (v. Zandor Z) eindigden op een vierde plaats.

Bij de 6-jarigen sprong Rik Hemeryck naar een derde plaats met de BWP merrie Olive de Lauzelle (v. Diamant de Semilly). Jens Vandenberk (Anyway van het Kervijnhof Z, v. Alvaro du Talus) en Caroline De Laet (Ola Kala de Regor, v. Darco) volgden op plaatsen vier en vijf.

Anthonissen werd bij de 5-jarigen ook nog tweede met de BWP'er Peter-Pan (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Voor Jeroen De Winter en de BWP hengst Petrossian BC (v. For Pleasure) was er een derde plaats. Dieu Merci van T&L leverde met Pokerface GV de nummmer vier in deze proef. Zij werd gereden door Margareth Eikner. Nick Verlies en Ritina Delta Z (v. Ramiro Z) eindigden op een vijfde plaats.

Klik hier voor de uitslagen.