Kerstjumping Mechelen verrast met online Fancy Dress competitie

Varia
17 nov 2020
Door Horseman Kristof

De beroemde – en beruchte – Fancy Dress-competitie kan elk jaar op heel wat aandacht rekenen. Helaas zal ons publiek deze fantastische competitie dit jaar niet kunnen bijwonen vanop de tribune in de Nekkerhal. Maar… wel vanuit hun zetel! Voor de gelegenheid stak Jumping Mechelen de competitie in een leuk coronaproof jasje en stellen we de inschrijvingen open voor iedereen die een keurige 1m10 jumpingproef kan afleggen! Bovendien mogen de 6 winnende duo’s volgend jaar het beste van zichzelf geven in de hoofdpiste.

Word dé ster van de Fancy Dress 2020

Wie kijkt er niet elk jaar uit naar de meest hilarische competitie van Jumping Mechelen: De Fancy Dress! Professionele ruiters lieten zich de afgelopen jaren van hun meest creatieve kant zien en dosten zich uit in verbluffende outfits. Maar, nu is het aan jullie! Maak samen met een gezinslid of knuffelcontact een video die maximum 2 minuten duurt en waarin jullie samen je allerleukste act tonen op een ambiance- of kerstlied. Verstuur je filmpje voor 16 december 2020 naar [email protected]. Op kerstdag verschijnt een selectie van de deelnemende video’s op onze facebookpagina en op 30 december maken we de winnaars bekend. Zo kunnen we dit jaar alsnog een beetje Jumping Mechelen vieren tussen kerst en nieuw.

Schitteren in de grote piste

Als je een filmpje inzendt, krijg je in 2021 misschien wel de kans om samen met je idolen te schitteren in de hoofdpiste. In 2021 zullen onze profs tijdens de Fancy Dress competitie een team vormen met de 6 winnende duo’s. De profs nemen de podiumact voor hun rekening. De 6 duo’s die dit jaar de leukste filmpjes insturen, strijden tegen elkaar tijdens een parcours van 1m10... Durf jij het aan? Inspiratie opdoen kan je alvast met onze “Best off” video!

Opgelet: Deelnemers moeten op basis van resultaten van de afgelopen jaren kunnen aantonen dat ze een parcours van 1m10 op een veilige manier kunnen uitrijden. 

Inspiratie nodig? Bekijk dan onderstaande video:

 

Bron: 
Persbericht Jumping Mechelen