Horizon de Regor, Delux van T&L en Jilbert van 't Ruytershof maken hun rentree

Jumping
14 nov 2019
Door Horseman Kristof

Deze week zien we verschillende Belgische paarden hun rentree maken nadat ze de voorbije maanden/jaar out waren met een blessure!

In het Sentower Park komt de 12-jarige BWP ruin Horizon de Regor (v. Obourg) terug in de wedstrijdpiste tijdens de internationale jeugdconcours. Stal Lansink ruiter Pieter Clemens sprong met Horizon in september vorig jaar zijn laatste wedstrijd.

Op Nederlandse bodem zien we de 10-jarige BWP hengst Jilbert van 't Ruytershof (v. Numero Uno) na een afwezigheid van een half jaar opnieuw aan de start komen. Bij De Peelbergen zal de hengst van Paul Mais meteen met een nieuwe ruiter debuteren. Zo neemt de Nederlander Patrick Lemmen de teugels over van Constant Van Paesschen zijn voormalige Grand Prix hengst.

Niels Bruynseels kan dan weer rekenen op de 10-jarige sBs'er Delux van T&L. Net voor het Europees kampioenschap in Rotterdam liep de zoon van Toulon een blessure op na zijn laatste wedstrijd begin augustus in Londen. Delux van T&L komt vandaag aan de start op de Wereldbeker wedstrijd van Stuttgart.