Hippique.Immo verkoopt mooie paardeneigendom te Putte

Promo
13 jan 2022
Door Horseman Kristof

Hippique.Immo verkoopt een ruime gezinswoning met paardenaccommodatie op ca. 1,7ha te Putte.

De woning met paardenaccommodatie bevindt zich in Putte, gemeente op de overgang van de Mechelse Groentestreek naar de Zuiderkempen. De woning is makkelijk bereikbaar via de E19 en de N11. Ze ligt centraal tussen Lier en Haacht. De eigendom zelf ligt ver van de straat en heeft een aparte oprijlaan waardoor u van veel privacy geniet.

De eigendom bestaat uit een recente, ruime woning met 3 (4) slaapkamers, een achtergelegen omheinde tuin, paardenstallen en buitenpiste met achteraan de weides.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met apart gastentoilet en geeft toegang naar een aparte kamer, die gebruikt kan worden als hobby-, bureauruimte of extra slaapkamer. Links van de inkomhal bevindt zich de open keuken met leefruimte, deze is zeer ruim bemeten en geeft een mooi zicht naar de tuin en achtergelegen weides. In de leefruimte is ook plaats voor een bureauruimte of speelhoek voor de kinderen, verder is er een zit-, en eethoek ingericht en een open keuken met eiland. Naast de volledig uitgeruste  keuken bevindt zich de linnenkamer, die ook dienst doet als achterinkom. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. Er is ook nog een 4de kamer die een mezzanine is van de woonkamer en aldus ideaal is om een bureauruimte, hobbyruimte,... in onder te brengen.

Aan de woning is een mooi zuidgelegen terras aangelegd en de tuin is volledig omheind. Rechts van de woning bevindt zich de paardenaccommodatie. Deze telt 8 paardenstallen met 2 aparte voederkamers. Naastgelegen bevindt zich de eb- en vloed piste van 20m x 40m.
Kortom, deze eigendom is compleet voor paardenliefhebbers en zoekt dus een familie met paarden!

Klik hier voor meer informatie.