ET Auction: "Fokkerij seizoen 2022 is geopend"

Promo
17 jan 2022
Door Horseman Kristof

De eerste referenties staan op de kaart na de afgelopen New Year Young Horse editie. De wereld vond opnieuw zijn weg naar de bakermat van de springsport. België plaatste zichzelf weer op de kaart, en het ET Auction team is daarom ook trots een belangrijke schakel te zijn in dit mooie verhaal!

Het genetisch materiaal dat aanwezig is in de volgende collectie, staat buiten kijf! Niet enkel zijn gerenommeerde WBFSH hengsten van de partij, ook de verervers van morgen krijgen hun kans! De lijn trekken we ook door naar de merriestammen, reeds bewezen in sport en fokkerij of het jonge geweld met uitstekende pedigrees.

Wie durft er niet weg te dromen bij een nakomeling van Hippomundo nr 1 merrie, Cordula de Laubry? Om nog maar te zwijgen over de nauwe verwantschap die je kan terugvinden met de Olympische hengst Hardrock! En voor de slimme fokker die opzoek is naar nakomelingen uit merries met sportieve prestaties, loopt het aanbod over!

Januari belooft een drukke maand te worden, eerst volgend zijn de New Year embryo’s die online zijn. Aarzel zeker niet om om contact op te nemen voor verdere uitleg te krijgen! Daarna volgt een nieuwe collectie vrijspringers, na afloop hiervan nemen we even de tijd om te bekomen van een drukke januari maand! Het belooft alvast een schitterende start van 2022 te worden!

De selectie van deze uitstekende embryo’s wordt geveild aan de nieuwe eigenaars van vrijdag 13 januari en loopt tot en met maandag 17 januari 20h00 Belgische tijd op www.et-auction.com.

Klik hier voor de volledige collectie.