ET Auction: "De laatste zullen de eerste zijn"

Promo
15 jan 2021
Door Horseman Kristof

2021 begon fantastisch! na een succesvolle tweede editie van de New Year Young Horses, is het nu tijd om in een laatste rechte lijn de vrijspringers af te handelen voordat we ons focussen op de embryo’s.

Na het geweldige succes van de jong bereden paarden, de 2- & 3-jarige, presenteren we jullie graag ons 3e luik van de vrijspringers! Want wij trachten steeds te zoeken naar het beste voor onszelf en onze klanten. 

15 top talenten: 9 merries en 6 hengsten werden secuur geselecteerd om ze aan te bieden op ons wereldwijde platform. Aarzel niet om een kijkje te nemen en ze te ontdekken. Alle paarden werden strenge geselecteerd door ons huidige team, en goedgekeurd door Dr. Dierickx Wouter. 

Deze collectie kent zijn ontknoping vanaf maandag 25 januari 20u. Bieden kan vanaf vrijdag 22 januari via www.et-auction.com.

 Bij vragen over een van de paarden, neem gerust contact met ons op. De keuringen kunnen altijd opgevraagd worden via inf@et-auction.com of wouter_dierickx@hotmail.com.

FOTO: Sinlouidi Cequimare, een Balou du Rouet dochter gecombineerd met Diamant uit de bekende merrielijn van Jerome Guery’s Papillion Z. Deze getelanteerde merrie wordt geveild van 22-01 tot 25-01

We zijn op zoek naar jou! 

Team ET Auction is met de blik voorruit aan het kijken richting toekomst en wij hebben jou daarbij nodig! Na een strenge selectie van honderden paarden, is het tijd om op zoek te gaan naar de talenten van morgen! Ons team gaat binnenkort weer de baan op en ontdekt graag samen met u de talenten die u de wereld wil aanbieden!

Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze teamleden of het contactformulier in te vullen op onze website.