Drie op drie voor Belgische paarden in Youngster Tour Oliva

Jumping
23 nov 2022
Door Horseman Kristof

Winst voor BWP, sBs en Zangersheide in Oliva dankzij Raptor, Gability van de Eijkhof Z en Jazzy des Dames.

In de reeks voor 5-jarigen ging de overwinning naar de BWP ruin Raptor, een zoon van Diamant de Semilly, met in het zadel Thiago Ribas da Costa. De Zangersheide hengst Diassis de Tiji Z, eveneens een nakomeling van Diamant de Semilly, werd derde met Julio Arias Cueva. Lou Favede reed de Zangersheide hengst Nairobi vd Donkhoeve Z (v. Nippon vd Donkhoeve) naar een vierde plaats. Op een vijfde plaats zagen we de BWP'er Roxy van 't Heike (v. Lavallino ter Klomp) met Christopher Smith.

Kara Chad won bij de 6-jarigen met Gability van de Eijkhof Z (v. George Z). Balina Vom Rahamnsshof Z (v. Bella Baloubet) werd derde met Louis Wood voor Joao Victor Castro en Charlie Be Good Z (v. Cornet Obolensky). 

Thiago Ribas da Costa en de sBs hengst Jazzy des Dames (v. Emerald) zegevierden in de reeks voor 7-jarigen. Samah El Dahan en Kandice Z (v. Kannan) klasseerden zich op een tweede plaats. Melissa Laenen zagen we terug op een vierde plaats met de sBs'er Jax Lvp (v. Cornet Obolensky). Willam Whitaker en Duriel Z (v. Dieu Merci van T&L) waren goed voor een vijfde plek.

Klik hier voor de uitslagen.