Aftellen naar de twee weken durende "Summer Tour Dilbeek"

Promo
14 jul 2021
Door Horseman Kristof

Stoeterij Mivaro in Dilbeek vormt twee weken lang het decor voor een regionale Summer Tour.

Tijdens het weekend van 23-25 juli staat het team van Jumping Horseman in voor de organisatie, dewelke toe is aan haar 5e editie. 
Op vrijdag zijn er aparte reeksen voor pony's en paarden (50 cm - 100 cm), met ook balkjes lopen en kruisjes springen. Zaterdag is Grand Prix dag met proeven van 75 cm tot en met de 1m25 hoge Grand Prix, die 's avonds op het programma staat. Hoogtepunt op zondag zijn de finales van de HGVBB jeugdkampioenschappen. Parcoursbouwer van dienst is "Official van het jaar" Luc Verboven.

Klik hier voor het volledige programma.

Een week later staan de Dilbeek Masters op het programma van 30 juli tot en met 1 augustus. Op vrijdag zijn er proeven van 80 cm tot en met 1m20 en aansluitend zijn er ook rubrieken voor jonge paarden. Zaterdag is er de traditionele Kids Day met naast het balkjes lopen en kruisjes springen ook proeven van 50 cm tot en met 100 cm. Naast de Grote Prijs staat op zondag ook de finale van het U25 kampioenschap op het programma. Eddy Godecharle zal tijdens de Dilbeek Masters de parcoursen bouwen. 

De Dilbeek Masters pakken elke avond uit met showproeven. Zo is er op vrijdagavond het ponykampioenschap 80 cm en op zaterdagavond de Queens Cup (105 cm). Deelname kost 10 euro en inschrijven kan via kristof.depauw@outlook.com

Klik hier voor het volledige programma.