Timing en programma BWP hengstenkeuring

Fokkerij
12 mrt 2019
Door Horseman Kristof

Na de hengstenkeuringen van sBs en Zangersheide afgelopen weekend is het deze week uitkijken naar de derde fase van de BWP keuring!

Woensdag 13 maart starten we met de Derde Fase van de BWP Hengstenkeuring. Om 14u begint de stokmaatmeting van de hengsten vanaf 4 jaar, om 15u de exterieurbeoordeling op de harde bodem. De dressuurhengsten komen die dag al een eerste keer onder het zadel van hun eigen ruiter.

Op donderdag 14 maart starten we om 9u met de dressuurhengsten, zij worden dan gereden door de BWP-ruiters. Om 13u gaat dan het springen onder de eigen ruiter van start met de 3-jarigen.

Op vrijdag 15 maart worden vanaf 9u de springhengsten gereden door de BWP-ruiters. Om 10u30 beginnen we ook met de BRp Hengstenkeuring en om 18u30 staat het DressuurGala op het programma.

Zaterdag 16 maart starten we om 8u met het springen onder het zadel door de eigen ruiters. Die dag zijn er ook enkele belangrijke huldigingsmomenten gepland. We sluiten af met de kampioenskeuring en om 17u de finale van de Hengstencompetitie.

Klik hier voor het gedetailleerde programma.

Bron: 
Belgian Warmblood