Stephex Horsetrucks versterkt Vlaamse Paardensport door levering van voertuigen aan LRV

Promo
06 mei 2024
Door Horseman Kristof

De langdurige samenwerking tussen Stephex Horsetrucks en Landelijke Rijvereniging Vlaanderen (LRV) heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Voor het komende seizoen heeft Stephex Horsetrucks vijf voertuigen met branding geleverd ter ondersteuning van LRV's evenementen.

LRV is een belangrijke speler in de Vlaamse paardensport en stimuleert de groei van paarden en ruiters via wedstrijden, trainingen en meer. Stephex Group ondersteunt LRV al enkele jaren en is trots om bij te dragen aan de missie van LRV. "LRV vormt de basis van onze sport. Het is de plek waar amateurs, fokkers, jonge paarden en opkomend talent beginnen en waar toekomstige sterren worden gevormd," zegt Stephan Conter, CEO van Stephex Group.

Stephex Horsetrucks heeft LRV voorzien van vijf voertuigen met branding voor hun shows en evenementen. Deze voertuigen zullen elk weekend te zien zijn bij LRV’s evenementen.

Stephex Horsetrucks en LRV kijken ernaar uit hun samenwerking verder te verdiepen en samen een fantastisch seizoen te beleven. #beleefLRV