Selectiemoment Belgian Foal Auction op Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap van zaterdag 23 juni

Promo
04 jun 2018
Door Horseman Kristof

Dit jaar bied BWP Zuid-Oost-Vlaanderen aan iedere fokker de kans om via hun deelname aan het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap van zaterdag 23 juni (aanvang 13 uur) hun veulen(s) ook aan te bieden voor de Belgian Foal Auction! Diezelfde dag gaat trouwens in de voormiddag ook de gewestelijke merrieprijskamp door.

Het veilingcomité van de Belgian Foal Auction zal zelf ter plaatse alle aangeboden veulens komen inspecteren op de voor dit jaar gewijzigde locatie die – in samenspraak met het gemeentebestuur van Sint-Lievens-Houtem – gevonden werd op de terreinen van KI Center EKWI in Vlierzele (nieuwe accommodatie: all-weather piste van 60 x 30 meter en voldoende parkeergelegenheid).

De Belgian Foal Auction was vorig jaar een groot succes en gaat dit jaar door op zaterdag 11 augustus tijdens het internationaal driesterren concours en Landbouwbeurs Limagro in Sentower Park (Opglabbeek).

Inschrijven voor het veulenkampioenschap en aanmelden als kandidaat-veilingveulen kan t.e.m. 17 juni door te klikken op deze link (inschrijvingsformulier, bijkomende info en documenten).

Deelname aan het veulenkampioenschap is open voor alle veulens uit eender welk warmbloedpaardenstamboek (inschrijving BWP-veulens 25 euro, voor niet BWP-veulens 30 euro). Per veulen na deelname 10 euro waarborg terugbetaald. Opgave selectie veiling is gratis!

Let wel, de Belgian Foal Auction selecteert veulens die bij geboorte BWP geregistreerd werden. Voor meer inlichtingen kan u ook contact opnemen via e-mail naar davy.moreels@skynet.be of bel naar 0478 / 58 44 31 (na 18 uur). Voor de site van de Belgian Foal Auction: klik hier.