Ontdek de uitzonderlijke collectie van 'Horseman Online Auction'

Promo
10 sep 2018
Door Horseman Kristof

Na het succes van de "Horseman Elite Auction" in het Azelhof afgelopen vrijdag, gaat de veiling van Horseman net als vorig jaar ook nu weer online verder. Via het veilingplatform van Horseman.be worden er vijftien veulens en fokmerries geveild. De biedingen starten morgen vanaf 10 uur en lopen maandagavond al ten einde.

Veulens uit bewezen hengsten en moederlijnen

In de collectie zien we tien veulens die voortkomen uit de beste moederlijnen uit België. Veulens uit de stammen van Otterongo, 's werelds nummer één paard Zinius, Coral Reef, .... werden gecombineerd met kampioenenhengsten zoals Vigo d'Arsouilles, Tangelo van de Zuuthoeve, Casallo Z, Untouchable 27 en Bisquet Balou. 

Fokmerries met uitzonderlijk bloed

Bij de fokmerries zijn er vijf heel interessante exemplaren die onder de hamer gaan. De fokmerrie Diafora vd Donkhoeve wordt geveild met haar veulen uit Chacoon Blue en drachtig van Di Cantero. Zij komt uit de bekende Ramona stam. Ook fokmerries uit de bekende stammen van De Kalvarie, de moederlijnen van Clinton & Contact vd Heffinck en Nelke vh Waterschoot worden drachtig geveild van hengsten zoals Balou du Rouet en Cornet Obolensky.

ONTDEK NU DE COLLECTIE 

Horseman is in een vrijgevige bui

Horseman geeft tijdens de Horseman Online Auction maar liefst 100 polo's weg. Hoe kan je deze winnen? Deel dit artikel via jouw sociale media, kom tijdens het WK in Lanaken langs op de stand van Lieven Hendrickx en toon op jouw smartphone dat je dit artikel gedeeld hebt. De eerste 100 bezoekers die langskomen op de stand krijgen een gratis polo van Horseman.