Niels Bruynseels wint de vijf sterren Grote Prijs van Waregem

Jumping
30 sep 2018
Door Horseman Kristof

De nieuwe vijf sterren wedstrijd van Waregem werd zonet afgesloten met de 1m60 hoge Grote Prijs. Tien combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage. 

Het was de Niels Bruynseels die helemaal op het einde als laatste starter de winnende tijd van 39:85 seconden wist neer te zetten. Hij won deze Grand Prix met Lady Cracotte (v. Quaprice).

Simon Delestre en Chesall Zimequest (v. Casall) sprongen in een tijd van 40:57 seconden naar de tweede plaats. De Poolse ruiter Jaroslaw Skrzyczynski werd derde (41:72) met Chacclana (v. Chacco Blue). Voor Denis Lynch was er met The Sinner (v. Sanvaro) een vierde plaats. Julien Epaillard en Usual Suspect d'Auge volgden op de vijfde plaats. Jerome Guery en Garfield de Tiji des Templiers zagen we terug op een zesde plaats. Nicola Philippaerts reed H&M Harley vd Bisschop naar een tiende plaats.

Met één strafpunt voor tijd miste Wilm Vermeir de barrage. Hij eindigde met Iq van het Steentje (v. Toulon) zo op de elfde plaats. Christophe Vanderhasselt kreeg met Identity Vitseroel (v. Air Jordan Z) een springfout op de laatste hindernis en werd zo twaalfde.

Klik hier voor de uitslag.