Laatste uren om te bieden op de online collectie van "Foal Auction 111"

Promo
03 sep 2018
Door Horseman Kristof

Na de geslaagde vierde editie van de Foal Auction 111 'De Kraal International' gaat de veiling nu ook online verder. Tot vanavond 20 uur kan je een bod doen op één van de 27 veulens die in de online versie worden aangeboden.

In die collectie zitten er enkele interessante bloedlijnen zoals het nummer één Sax'O van Paebroek, een zoon van Cornet Obolensky uit een Carthago Z dochter. Het hengstenveulen Cranberry Z (Casallo Z x Chacco Blue) beschikt eveneens over een sterke internationale stam achter zich.

In de bloedlijn van Sweet Lady JM (Chacoon Bue x Muscaris d'Ariel) zien we heel wat Olympische paarden terug zoals Jus de Pomme, Richebourg, Quintus, Shogoun II, ... 
Van de volle zus van Carthago Z zit er een kleinzoon in de collectie met Sapparo Prinseveld DSC (Balou du Rouet x VDL Zirocco Blue).

Andere opvallende veulens zijn Diva vd Weyer RP Z (Diamant de Semilly x Lafontaine), Sonami van Maarle (Pavarotti van de Helle x Richebourg) en Snow by OK (Tangelo van de Zuuthoeve x Vivaldi du Seigneur).
Sonami is de volle broer van Bon Ami die met Scott Brash heel wat internationale overwinningen behaalde op het hoogste niveau. Uit de stam van Snow zijn de internationale paarden amper te tellen met o.a. Chopin d'Hyrencourt, Virtuoise d'Hyrencourt, Loro Piana Banca D'Hyrencourt, Chic Chin d'Hyrencourt, ...

Ontdek hier de volledige collectie.