Boy-Adrian van Gelderen is de concurrentie te snel af

Jumping
15 feb 2019
Door Horseman Kristof

Na winst voor Dominique Joassin heeft meervoudig Belgisch jeugdkampioen Boy-Adrian van Gelderen zijn voorbeeld gevolgd op de Sunshine Tour!

De tweede Belgische overwinning vandaag in Vejer de la Frontera is een feit. Vanochtend zegevierde Dominique Joassin in de finale voor 5-jarigen en later op de dag was het Boy-Adrian van Gelderen die de beker in ontvangst mocht nemen. De Antwerpenaar won er vanmiddag een 1m35 rubriek met de 13-jarige Davis Z (v. Darius). 

In de 1m40 reeks behaalde Gudrun Patteet een vierde plaats met de 8-jarige Sea Coast Crystal de Leau (v. Clapton). Vorig jaar pakte het duo nog een bronzen medaille op het WK in Lanaken! Dominique Joassin en Cado de Greenbay (v. Cassini I) eindigden op de vijfde plaats. De winst ging naar Lisa Cubitt en Warriors Glory, een zoon van Warrior. Deze Warrior staat vanaf dit seizoen ter dekking bij T&L!

De reeks voor 7-jarigen leverde Gregory Wathelet een negende plaats op met Melia de Regor (v. Elvis ter Putte) en een tiende plek met Kamiro D (v. Kashmir van Schuttershof). Met Mikias vd Bisschop (v. Cornet Obolensky) eindigde Wathelet op een dertiende plaats. Bij de 6-jarigen sprong Wathelet naar de zesde plaats met Sceska et de la Falize Z (v. Hunters Scendix).

Klik hier voor de uitslagen.