Nieuws

Zoe Conter: "La Una heeft alles om mijn volgend toppaard te worden"

Blog
11 jan 2021
Door Horseman Kristof
Stoeterij Dorperheide ruiter Nicola Philippaerts en Stephex Stables amazone Zoe Conter zullen we de komende weken aan het werk zien op het Winter Equestrian Festival in Wellington. De communicatiedienst van de KBRSF had naar aanleiding hiervan een geprek met Zoe Conter.

"Ja, Pa!"

Blog
01 jan 2021
Door Horseman Kristof
“Gelukkig Nieuwjaar Pa en een goeie gezondheid”. Hinnikt Igor en hij neemt een hap in de hoge berg hooi. Onderdeel van het rijkelijke nieuwjaarsbuffet dat elk jaar als ontbijt voor de Euro-horse paarden wordt geserveerd. Traditie in Grobbendonk. Het goede leven … De Kempen, stil maar hartelijk en warm.

Flore De Winne: "Ondanks de Coronasituatie kwam de annulatie van het WK als een donderslag bij heldere hemel"

Blog
13 dec 2020
Door Horseman Kristof
We hadden u vandaag graag bericht over het WK Dressuur voor jonge paarden te Verden, Duitsland, dat dit weekend zou plaats vinden. Helaas besliste het Coronamonster ook hier anders over.

Inge Carton en Eyecatcher Bb Z springen in het oog in Oliva

Blog
03 dec 2020
Door Horseman Kristof
Een in het oog springende prestatie van Inge Carton met de Eyecatcher Bb Z in Oliva op de MET Tour. De door de familie Greeve gefokte zoon van Emerald sprong gisteren foutloos in de finale van de zesjarige paarden. Vandaag deed hij dat opnieuw.

Celine Schoonbroodt: "Clinto T Z is mijn beste paard ooit"

Blog
25 nov 2020
Door Horseman Kristof
“Ik ben blij dat ik jullie over Clinto kan vertellen, want hij is heel speciaal voor mij en ik denk dat we samen nog grootse dingen zullen kunnen laten zien."

Gudrun Patteet: "Kashmira Z is abnormaal snel in barrages"

Blog
25 nov 2020
Door Horseman Kristof
Toen we maandag op social media het Belgisch Team voor de CSIO3* in Vejer aankondigden, bleven de enthousiaste reacties niet lang uit. ‘Girl Power!’ was een van de slagzinnen die al gauw onder de facebookpost verscheen!

Jos Verlooy: "Blij dat we nog op twee sterren niveau kunnen springen"

Blog
24 nov 2020
Door Horseman Kristof
“Ik mis die 5* competitie uiteraard”, beaamt Jos Verlooy, over drie weken 25 jaar jong. “Niet het beste van jezelf kunnen geven in wedstrijden van de Global Champions Tour of Wereldbekerwedstrijden zoals Mechelen is vooral zuur omdat je toppaarden figuurlijk ter plaatse blijven trappelen."

Nicola Philippaerts: "Het blijft een speciaal gevoel om voor je land te mogen rijden"

Blog
27 okt 2020
Door Horseman Kristof
Nicola Philippaerts is één van de Belgen die binnen enkele weken aan de start zal komen op de CSIO in Vilamoura. Naar aanleiding van zijn selectie had de communicatiedienst van de KBRSF een gesprek met de Belgische kampioen van 2018.

Pieter Devos: "Ik ben extra gemotiveerd voor de eerste Wereldbekermanche"

Blog
13 okt 2020
Door Horseman Kristof
Pieter Devos maakt samen met Niels Bruynseels en Jos Verlooy deel uit van de Belgische delegatie die in Lyon de aftrap mag geven van het Wereldbeker seizoen. Naar aanleiding hiervan had de KBRSF een gesprek met de Belgische nummer één ruiter.

Sakina Van Dijck: "Deze titel was voor mij een grote verrassing"

Blog
13 okt 2020
Door Horseman Kristof
Sakina Van Dijck reed naar de Nationale LRV-titel in de reeks ZZ. Samen met de communicatiedienst van LRV blikt de amazone van LRV Morkhoven terug op haar seizoen en kampioenentitel.

Pagina's