Nieuws

Vierde overwinning op rij voor Linde Van Boxstael

Eventing
09 nov 2022
Door Horseman Kristof
Naast de ponyreeksen werden er op de eventingwedstrijd van Sint-Gillis-Waas ook reeksen bij de paarden afgewerkt. Voormalig Belgisch ponykampioene Linde Van Boxstael wist er voor de vierde wedstrijd op rij te winnen.

Renee Van Mieghem wint voor eigen volk

Eventing
09 nov 2022
Door Horseman Kristof
LRV Sint-Gillis-Waas doet met hun eventingwedstrijd op en rond het oefenterrein elk jaar beter en knapper. De bouwploeg zorgde voor een pittige en uitdagende cross-country.

Steven Mariën wint klasse Zwaar op ‘Chrysantencross’ van LRV Mol Achterbos

Eventing
08 nov 2022
Door Horseman Kristof
LRV Mol Achterbos presteerde het opnieuw om een bijzonder knappe eventingwedstrijd te organiseren. De cross-country in de Molse weilanden en bossen in herfstkleuren is altijd een kunststukje. De sfeer en gezelligheid is typisch LRV.

Lise Matton laat de concurrentie achter zich in Zoersel

Eventing
02 nov 2022
Door Horseman Kristof
LRV Zoersel bracht enkele fijne wijzigingen aan de cross-country-omloop aan op en rond het eigen LRV-oefenterrein. Het leverde alvast een pittige en uitdagende cross-country op.

Evelien Bevers schrijft de klasse Zwaar op haar naam

Eventing
01 nov 2022
Door Horseman Kristof
Het herfstlandschap in Meldert, waar Limburg en Vlaams-Brabant elkaar raken is prachtig, de eventingomloop die LRV Meldert elk jaar in elkaar knutselt ook. Het prachtige herfstweer, de vele deelnemers en de mooie sport maakten van de eventingwedstrijd in Meldert één groot feest waarvoor deelnemers uit alle provincies kwamen afgezakt.

Lara de Liedekerke-Meier en Rik Geirnaert zetten de Belgische zegereeks verder

Eventing
31 okt 2022
Door Horseman Kristof
Naast de vier sterren overwinning van Belgisch kampioene Tine Magnus wisten ook Lara de Liedekerke-Meier en Rik Geirnaert op Outdoor Horst de eindoverwinning te behalen.

Tine Magnus wint de CCI4*-S reeks in Kronenberg

Eventing
29 okt 2022
Door Horseman Kristof
Belgisch kampioene Tine Magnus heeft op Outdoor Horst in het Nederlandse Kronenberg de eindoverwinning behaald in de CCI4*-S reeks!

Thomas Smeyers zet zijn zegereeks verder

Eventing
26 okt 2022
Door Horseman Kristof
LRV Riksingen en LRV Zutendaal sloegen de handen in elkaar en zetten een prachtige organisatie neer. Ze werden beloond met heel veel publiek. Prachtige sport in een al even prachtig kader en de zon en ideaal eventing-weer kregen de twee Limburgse verenigingen er zomaar bovenop.

Jasper Peeters beste Belg op het WK jonge eventingpaarden

Eventing
24 okt 2022
Door Horseman Kristof
Jasper Peeters, van reserve combinatie tot beste Belgische combinatie op het Wereldkampioenschap in Le Lion d'Angers.

Fleur Sterckx wint de hoogste ponyreeks op de eventing in Grobbendonk

Eventing
21 okt 2022
Door Horseman Kristof
Op de eventingwedstrijd van LRV Grobbendonk heeft Fleur Sterckx afgelopen weekend het hoofdnummer bij de pony's gewonnen.

Pagina's