Wendy Laeremans: "We zijn zeer opgetogen over de terugkeer van Mark"

Overige sport
03 feb 2021
Door Horseman Kristof

Vanochtend raakte bekend dat Mark Wentein opnieuw is aangesteld als chef d'equipe van de Belgische menners. De KBRSF verzamelde naar aanleiding hiervan enkele reacties.

Glenn Geerts:

“Volgens mij is het algemeen geweten dat de combinatie DRIES-EDOUARD-GLENN (jongste team ter wereld?) bij de topfavorieten hoort, individueel en zeker als team moeten de anderen rekening houden met ons voor podiumplaatsen. Met Mark als leider voor ons en als motivator achter ons, zijn de medaillekansen alleen maar groter, dat bewijs was er al in 2018 tijdens de WEG in Tryon. Nieuwkomer Sam Gees zal zich nog moeten bewijzen in dit rijtje maar ik zal er mijn uiterste best voor doen om de nodige informatie en kennis door te spelen om ons als team sterker te maken. Met de zilveren teammedaille en mijn bronzen individuele medaille tijdens het EK 2019 in het achterhoofd, ben ik gemotiveerder dan ooit!”

Wendy Laeremans – sporttechnisch directeur KBRSF:

” Dit is absoluut goed nieuws voor de Federatie en de Belgische mensport. We zijn zeer opgetogen over de terugkeer van Mark, die in het verleden al succesvol was als Chef d’ équipe van de Belgische menploeg. De kennis en ervaring die een man als Mark aan onze menners kan meegeven, is een grote troef. We heten hem dan ook opnieuw van harte welkom!”

Françoise Thiry – Voorzitster KBRSF mencommissie

‘Ik heb al een tijdje aangedrongen bij Mark om dit weer te doen en ben verheugd dat hij na onderling overleg en planning, dit weer op zich neemt.”.

Bron: 
KBRSF