Vooruitblik naar het dekseizoen met Stoeterij Van De Heffinck

Promo
21 mrt 2020
Door Horseman Kristof

Ondanks deze Corona tijd willen we onze diensten bij Stoeterij Van De Heffinck naar de fokker zo goed mogelijk laten verlopen mits de veiligheidsmaatregelen van de overheid te volgen. Het nieuwe fokkerijseizoen staat voor de deur, daarom graag een woordje naar jullie.

Het jaar 2019 was voor ons een bevestiging dat we verder in de goede richting gaan, in 2020 blijven we werken aan een nog betere succesvollere toekomst in de sport & fokkerij!
Onze hengstenhouderij bestaat nu 23 jaar en we kijken met enige trots naar de meerwaarde die we  brachten in de Belgische springpaardenfokkerij.
Met name: Clinton, Heartbreaker, Orlando, Vivant vd Heffinck,.. ietwat later met Cabrio, Contact en Cooper, allen hebben talloze succesvolle nakomelingen in zowel sport als fokkerij!

We streven er steeds naar om de fokkers een keuzepallet te bieden van jonge beloftevolle met interessante bloedvoering die later kunnen uitgroeien tot succesvolle sportieve verervers!
Onze hengst Kafka is op weg om dit rijtje aan te vullen, 2019 was voor hem een kennismakingsjaar met de topsport, hij heeft samen met zijn ruiter Rodrigo Almeida op het hoogste niveau verschillende topresultaten neergezet met als belangrijkste prestatie de winst in de 5* GP van Athene! We streven ernaar om dit jaar nog meer topprestaties neer te zetten op het hoogste niveau! Ook zijn nakomelingen doen het goed in de proeven voor jonge paarden.

Hierbij nog eens beelden van Kafka’s overwinning: 


 

Verder kunnen we ook zeggen dat zowel Nic Nac Quality en Important Style ondertussen op een professionele topstal staan wat toch wil zeggen dat beide kwaliteit hebben!

Filmpje van Important Style:

De dag van vandaag kunnen we niet meer ontkennen dat vele fokkers meer en meer het commerciële verhaal opzoeken van de fokkerij door middel van oudere en meer bewezen hengsten te kiezen wat we zeker niet afkeuren maar we zijn er wel nog steeds van overtuigd dat de fokkerij zich dient te vernieuwen en te verbeteren wat zeker ook kan door jonge hengsten te gebruiken.

Dit jaar bieden we volgende hengsten aan met vers sperma beschikbaar:
*Foncetti zal vers ter beschikking zijn tot  01/07/2020.

Filmpje Foncetti: 

 

*PrestigeCharisto en Karan zijn het ganse seizoen vers beschikbaar.

Filmpje Charisto: 

 

NIEUW voor 2020: Parfait en Cazan van het Schaeck, beide zonen van Comme il faut uit een fantastische moederlijn!
Parfait vh Schaeck: 

 

Bovenstaande hengsten hebben het bloed van verervers waaronder For Pleasure, Gemini xx, Halifax, Comme il Faut, Casall en Kannan. We zijn dan ook blij dat we de hedendaagse fokker zoveel keuze kunnen bieden van jonge talenten!
Uiteraard hebben we nog diepvriessperma beschikbaar van Kafka, Cooper, Contact, Important Style, MJT Nevados S, Pallieter vd N Ranch (v. Cornet Obolensky),  e.a. op aanvraag.

Bekijk het aanbod ook in onze NIEUWE FOLDER.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of eventueel advies!
Bezoek ook onze website voor meer nieuws, foto’s en filmpjes: www.vdheffinck.be