Voorselectie voor de volgende ET Auction

Promo
06 jul 2022
Door Horseman Kristof

Oefenavond vrijspringen maandagavond 11 juli bij Stal de Muze.

Bent u op zoek naar de juiste afzet voor jouw fokproduct en wenst u meer dan een correcte prijs? Samen met ET Auction stappen we graag in dit verhaal!  ET Auction staat bekend voor zijn strikte selectie van correcte talentvolle springpaarden. Dankzij dit principe is er wereldwijd een tevreden cliënteel opgebouwd. Wekelijks springen de referenties zich in de kijker, en de eerste snuffelen al aan het grootste werk!

De volgende veiling van ET Auction – Final Summer Edition - staat gepland van 12 tot en met 16 augustus.

Stal de Muze stelt hun infrastructuur opnieuw ter beschikking om een 3e oefenmoment te organiseren. Hierbij zal het ET Auction team garant staan voor de nodige begeleiding om jouw fokproduct de juiste weg te wijzen doorheen de ring. Dit oefenmoment staat open voor 2, 3 en 4-jarige paarden waarbij elke deelnemer voldoende de tijd krijgt om het beste van zichzelf te geven.

Dankzij de steun van Stal de Muze is deelname gratis, om kwaliteit te garanderen zijn de plaatsen echter beperkt: first come first serve. Inschrijven kan via email naar [email protected] of Whatsapp naar +32486219031 .

Maandagavond 11 juli, startend vanaf 17u00: Stal de Muze – Galgstraat 17 – 9100 Sint-Niklaas