Vierde overwinning op rij voor Linde Van Boxstael

Eventing
09 nov 2022
Door Horseman Kristof

Naast de ponyreeksen werden er op de eventingwedstrijd van Sint-Gillis-Waas ook reeksen bij de paarden afgewerkt. Voormalig Belgisch ponykampioene Linde Van Boxstael wist er voor de vierde wedstrijd op rij te winnen.

De klasse Licht is de hoogste reeks die in Sint-Gillis-Waas wordt verreden bij de paarden. Kenneth De Sterck (LRV Erpe Mere) reed Kinky naar de eerste plaats in ring 1. Thibault Juwet (LRV Lotenhulle) reed Quadir naar plaats twee, voor Jolien MoortHamers (LRV Moerbeke Waas) met haar Pippa v/d Spelonck. Linde Van Boxstael (LRV Wambeek) en Kassira T pakten de zege in ring 2. Jeremien Vande Vyvere (LRV Pittem) reed Nic Nac van ’t Jonkersleen naar plaats twee, voor Sien De Witte (LRV Lokeren Heiende) met Jotta d’Insegotte.

In de B-reeks was er goud voor: Robbe Andries (LRV Waasmunster) met O’Mally Ter Wilgen, Babette Desmaele (LRV Veldegem Ruddervoorde) met Gytane JDB Z, Bors Vande Putte (LRV Maarkedal) met Royal Kiss en Hannes Andries (LRV Waasmunster) met Inka van de Zanddijkhoeve.

Bron: 
LRV