Twee keer eindwinst voor Charlotte Philippe in de "FSA Finals"

Jumping
18 feb 2020
Door Horseman Kristof

Het Sentower Park in Oudsbergen vormde afgelopen weekend het decor voor de finales van de Future Stars Academy (FSA)!

Met twee eindoverwinningen was Charlotte Philippe de grote winnares van dit criterium voor jonge paarden. Philippe pakte zowel bij de 4- als 6-jarigen de eindwinst. 

Goud en zilver voor nakomelingen van Emerald

Bij de 4-jarigen won ze met Qwerty (v. Floyd van Schore). Het zilver was voor Guy Janssens en Energy van 't Breezerhof Z (v. Emerald). Lien De Dycker en Orchid's Emmely (v. Orchid's Cestani) eindigden op de derde plaats.

Philippe was bij de 6-jarigen de eindwinnaar met de Emerald zoon Electro van de Kromsteeg Z. Janssens werd ook nu weer tweede met Oxana AEG (v. Indoctro). Toon Clemens en Orchidee van Dorperheide (v. Elvis ter Putte) behaalden een bronzen medaille.

Twee keer Diamant de Semilly

Bij de 5-jarigen ging de eindoverwinning naar zowel Cedric Gysbrechts met Django van 't Schanshof Z (v. Diamant de Semilly als Wim Aegten met Torfino AF (v. Tstar Hero). De derde plaats was voor Ellis Pex (Karanka HX, v. Entertainer). Anne Claire Breton won het klassement bij de 7-jarigen met Secret of Love du Toultia Z (v. Sandro Boy). Jonny Geussens werd tweede met Diamond Z (v. Diamant de Semilly. Gilles Dunon zagen we terug op de derde plaats met Norion vd Start (v. Horion de Libersart).

Klik hier voor alle uitslagen en eindstanden.