Tijdsfout voor Zoe Conter in de WEF Grand Prix

Jumping
30 jan 2023
Door Horseman Kristof

In de CSI2* Grote Prijs van Wellington heeft Zoe Conter zich weten te klasseren. De BWP'er Maestro van het Binnenveld behaalde er een podiumplaats.

Vijf combinaties wisten zich in Wellington te plaatsen voor de barrage. Daarbij zagen we ook drie Belgische springpaarden. 

Wesley Newlands reed de BWP'er Maestro van het Binnenveld (v. Hunter's Scendix) naar een derde plaats. Het fokproduct van Walter Verhaegen kreeg als jong paard zijn opleiding van Jan Mertens. Het duo liet zich o.a. opmerken tijdens de nationale hengstencompetitie.

Voor de sBs merrie Exquise du Pachis (v. Vagabond de la Pomme) van fokker Vincent Jourdan was er met Zayna Rizvi een vierde plaats. Via Stal Optimus verhuisde de merrie enkele jaren geleden naar Amerika. Jonathan Corrigan en de BWP'er Nadal vd Wateringhoeve (v. Bisquet Balou van de Mispelaere) sprongen naar een vijfde plaats. Van de Wateringhoeve is de fokkerij van Dirk Govaerts.

Stephex Stables amazone Zoe Conter eindigde met Enrico de la Pomme (v. Vigo d'Arsouilles) op een zesde plaats met één strafpunt voor tijd.

Klik hier voor de uitslag.