Stephex Stallions: "Streven naar het beste"

Promo
06 mei 2020
Door Horseman Kristof

Elke dag geven we het meeste van onszelf. We willen uitblinken in elke wedstrijd. Dit is ons permanent streven en het begint allemaal met de allerbeste genen. We hebben er ons levenswerk van gemaakt en mogen in alle bescheidenheid stellen dat we excelleren in de sport.

Eerder toevallig is dit te danken aan meerdere hengsten: Scuderia 1918 Tobago Z, Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos, George Z, Hickstead en Erco van’t Roosakker. Zij hebben allemaal bewezen succesvol te zijn en blijven dat doen.

Eén cijfer spreekt voor zich; samen wonnen ze meer dan 4 miljoen euro aan prijzengeld. Onze hengsten zijn winnaars van het hoogste niveau. Wij mogen hier vanop de eerste rij van genieten en willen dit genot graag met u, fokkers, delen.

Ik realiseer me als geen ander dat alles begint bij de fokkerij en dat elke fokker doorlopend streeft naar het beste. Onze collectie hengsten behoort ontegensprekelijk tot de wereldtop. Daarvoor volstaat het om naar hun palmares te kijken. Scuderia 1918 Tobago Z, Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos, Hickstead, George Z, Erco van’t Roosakker, het waren aanvankelijk sporthengsten. Nu ik zelf paarden fok, besef ik de onschatbare waarde die ze hebben voor de fokkerij. Jullie fokkers hebben me al veel kwaliteitspaarden gegeven, dus dit is mijn manier om iets terug te geven. Eersteklasse genen tegen betaalbare prijzen. Want wij streven allemaal naar de absolute top en onze hengsten zijn uw beste keuze.

Stephan Conter

Klik hier voor de hengstencataloog van Stephex Stallions

Klik hier voor de website van Stephex Stallions