Standhouder in Mechelen ... 'shop with Julia'

Reportage
27 dec 2016
Door Horseman Kristof

Tijdens Jumping Mechelen zijn er heel wat standhouders terug te vinden. Horseman brengt elke dag een bezoekje aan één van die standhouders. Vandaag gingen we op de koffie bij Arnika Van Asscha van 'Shop with Julia'.

Wat zijn de activiteiten van Shop with Julia?
Wij organiseren vooral shopavonden waarbij je betaalbare, leuke en unieke kledij kan vinden.
Deze kledij is deels geselecteerd en deels zelf ontworpen. Buiten al die verkoopavonden doe ik ook af en toe beurzen van paardenevenementen en van die grote fashionevenementjes waar een 50-tal vrouwen naartoe komen.

Wat maakt jullie concept beter dan dat van andere shops?
Het totaal plaatje klopt volledig bij ons. Hoe je de mensen bedient en hoe alles wordt ingepakt wat je gekocht hebt. De keuze van onze collectie is altijd net iets anders dan van de rest.

Het hoeveelste jaar zijn jullie standhouder op Jumping Mechelen?
Voor ons is het de eerste keer dat wij standhouder zijn hier in Mechelen.

Wat maakt een stand in Mechelen zo speciaal?
Het sociaalnetwerk dat je hebt over de paardenwereld, die kom je hier wel is tegen en dat heb je niet of minder op andere evenementen.

Waar kunnen de mensen jullie vinden?
Je kan ons altijd volgen op Facebook. We hebben ook een website waar je ons kan opzoeken en contacteren. Wij zijn gehuisvestigd in Schelle (Aartselaar).

Hebben jullie hier al een actie lopen?
Nee een promotie actie hebben wij momenteel niet. Maar je kan bij ons wel terecht voor mooie kleren aan een mooi prijsje.