Standhouder in Mechelen ... De Sutter Naturally

Reportage
29 dec 2016
Door Horseman Kristof

De vernieuwde aanpak van Jumping Mechelen met de aangepaste opstelling van de standhouders aan de B-piste is een schot in de roos tijdens deze editie. Dat gevoel kregen we ook deze ochtend tijdens onze dagelijkse ronde bij enkele standhouders. Vanochtend gingen wij op de koffie bij Jeffrey De Sutter van De Sutter Naturally.

Wat zijn de juiste activiteiten van 'De Sutter Naturally'?
De Sutter is al 40 jaar marktleider in houten omheining en poorten voor paarden. Wij fabriceren alles zelf, zorgen voor het leveren en doen ook de plaatsing ervan. Dit is voornamelijk onze hoofdbusiness.

Waar maakt jullie concept het onderscheid in vergelijking met anderen op de markt?
Het voordeel is dat wij alles in ons eigen beheer hebben. We kopen zelf ons hout in zagerijen en bewerken het hout volledig zelf. De productie is in ons eigen beheer doordat we alles zelf doen van de aankoop van het hout tot de plaatsing van het materiaal.

Het hoeveelste jaar zijn jullie standhouder op Mechelen?
Vanaf het eerste jaar dat jumping Mechelen eraan begonnen is. Mijn vader heeft Jumping Mechelen mee opgestart met Eric Wauters, sindsdien zijn wij altijd standhouder gebleven.

Wat maakt een stand op Mechelen zo speciaal?
Mechelen is altijd wel iets speciaal. Alle mensen die iets te maken hebben hebben met paarden kom je hier wel tegen. Het heeft altijd een sfeervolle stijl tussen kerst en nieuw en iedereen wilt hier zijn. Dan is er ook nog het feit dat er mensen naar hier komen die we maar 1x per jaar zien. 

Waar zijn jullie gevestigd??
Wij zijn gehuisvestigd in Kampenhout (tussen Leuven en Mechelen). Daar is zowel de productie als het magazijn, maar wij gaan meestal naar de klant toe zodat we alles kunnen opmeten en terplaatse een offerte uit te werken.