Ruim 30.000 euro voor zoon van Dominator Z tijdens online veulenveiling Zangersheide

Fokkerij
08 jul 2020
Door Horseman Kristof

Japan, Denemarken, Polen, Duitsland, Canada, …. Ook na de tweede online veulenveiling van het seizoen verhuizen de Zangersheide veulens naar alle uithoeken van de wereld!

Topprijs van de avond was er voor Denver vd Drie Eiken Z. Deze zwarte parel, gefokt bij de familie Vangeel, en zoon van Dominator Z werd voor € 32.000 verkocht naar een trouwe Japanse klant.

Joris Aegten fokte de Cicero Z dochter Cannes AEG Z. Deze zus van onder andere Esprilio en Marbella AEG werd voor €  27.000 naar Duitsland verkocht.

Vorig jaar werd de merrie Flo Z, drachtig van Emerald, via Zangersheide.Auction verkocht. Haar koper kon vanavond het hengstveulen meteen verzilveren. Net als 3 andere veulens zal Empire Z haar nieuwe stal vinden in Polen, en dit voor maar liefst € 26.000.

Het veilingseizoen is nu op kruissnelheid want de volgende veulenveiling op Zangersheide.Auction komt aan het einde van deze week al online, gevolgd door een veiling voor jonge springpaarden!

Zangersheide.Auction dankt haar trouwe en nieuwe kopers voor hun vertrouwen in onze Zangersheide producten en wenst hen het allerbeste voor de toekomst met deze sterren!

Bron: 
Zangersheide