Ruben Houben op één en twee in de FSA competitie van Oudsbergen

Jumping
26 jan 2023
Door Horseman Kristof

Laurent Nuyens, Ruben Houben, Katty King en Kelly Cornelis hebben in het Sentower Park elk een rubriek van de Future Star Academy gewonnen.

In de reeks voor 8-jarigen won Hippique.Immo ruiter Laurent Nuyens met Daddy's Day Dream P (v. Just Daddy P). Patrick Jonkmans en Pip van het Langwater (v. Kannan) werden tweede voor Mart Sander en Keiralanda VDM (v. Douglas).

Ruben Houben zegevierde in de reeks voor 7-jarigen met Quick Diamant HR (v. Diamant de Semilly). Plaatsen twee en drie gingen naar Nico Baerts (Q-Music Boy van de Zavel, v. Golden Boy du Val du Geer) en Astrid Rooms (Quite Easy van 't Paradijs, v. Taran de la Pomme).
Bij de 6-jarigen ging de overwinning naar Katty King en Ronermus (v. Diamant de Semilly). Voor Ruben Houben was er een tweede plaats met Chardonnay van Visa Versa Z (v. Cicero van Paemel Z). Wout Vanhemel en C'Est Jolie vh Molenhof Z, eveneens een nakomeling van Cicero van Paemel Z, eindigden op een derde plaats. Kelly Cornelis schreef de reeks voor 5-jarigen op haar naam met Baloucante di Luna (v. Balou du Rouet).

Klik hier voor de uitslagen.