Opnieuw prijs voor Gudrun Patteet en Sea Coast Pebbles Z

Jumping
25 feb 2021
Door Horseman Kristof

Het hoofdnummer op de Sunshine Tour was vanmiddag een 1m50 rubriek. Deze vier sterren proef kreeg door het grote aantal starters twee aparte klassementen.

Gudrun Patteet blijft week na week sterk presteren onder de Spaanse zon. Dit keer werd de Oost-Vlaamse amazone derde met de 15-jarige Sea Coast Pebbles Z. De zoon van Picasso Z werd gefokt door Yves Clercx.

De BWP merrie Kimosa van het Kritrahof (v. Chatman) van fokker Tracy Van Oudenhove eindigde met Jodie Hall McAteer op een zesde plaats. Voor de BWP ruin Jericho S (v. Lord Z) was er met Toshiki Masui een negende plaats. Hij komt uit de fokkerij van Sylvain De Wreede.

Koen Vereecke zijn voormalige Grand Prix merrie Jativia (v. Cardento) werd tiende met Jake Hunter. Het fokproduct van Danny Mortier werd in mei 2019 verkocht aan Dani G Waldman. Sinds enkele maanden zien we Hunter met de schimmel merrie aan het werk.

Voor de Zangersheide merrie Exit of Ice Z (v. Emilion) was er eveneens een tiende plaats. Exit werd gefokt door Wim Den Abt. In het zadel zagen we Johan-Sebastian Gulliksen.

De overwinningen waren weggelegd voor David Will (Forest Gump 29) en Alex Opatrny (Forewer).

Klik hier voor de uitslag.