Ontdek de collectie van de Winter Embryo Edition van ET Auction

Promo
14 jan 2020
Door Horseman Kristof

Vorige week werd de New Year Young Horse Edition afgeslagen, maar geen tijd om te genieten! Onze volgende veiling staat alweer online, de Winter Embryo Edition!

Twee exclusieve embryo’s van Chacco Blue en embryo’s van Baloubet du Rouet, Quick Star, Kashmir van Schuttershof, Cornet Obolensky, Emerald, Vigo d’Arsouilles en vele andere!

Al deze topverervers zijn gekoppeld aan de meest exclusieve moederlijnen, de embryo’s zijn al vele maanden drachtig en klaar om geboren te worden de komende weken of maanden! Bekijk de gehele collectie via onze website www.et-auction.com. 

Over de New Year Young Horse Edition

Domingos JT Z, de ruin van Dieu Merci van T&L, werd de veilingtopper van onze New Year Young Horse Edition. Domingos JT Z werd afgeslagen voor het mooie bedrag van 42.000 euro en vertrekt binnenkort naar de VS!

Bij de jongste talenten (geboren 2017) was het Ganele de Rie Z die verkocht werd voor een topprijs van 34.000 euro. Het hoogste bod voor Ganele de Rie Z, een talentvolle achterkleindochter van Narcotique II de Muze, mochten we ontvangen uit Japan!

Mooi verkoopspercentage, goede prijzen en paarden verkocht over de gehele wereld: Verenigde Staten, Japan, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Belgie, Nederland, Zweden, Frankrijk, Marokko… We kunnen niet anders dan zeer tevreden zijn met deze New Year Young Horse Edition!