Nieuwe eigenaars voor Stal Artemis in Laakdal

Varia
11 apr 2021
Door Horseman Kristof

Door de groei in het aantal events in Sentower Park en de bijhorende noodzakelijke aandacht zocht de Familie Meynaerts al een tijdje  naar een overnemer voor het verdere uitbouw van hun  hippisch project in Laakdal. Zij zochten iemand die met de nodige passie en toewijding de bestaande exploitatie verder kunnen runnen en verder uitbouwen. 

Hilde Helsen en Geert Heylen zijn reeds vele jaren actief in de paardensport en zochten al een tijdje naar een ruimere, professionele locatie voor de uitbouw van hun activiteiten. 

Met Artemis International in Laakdal  hebben zij vanaf  nu  ruim voldoende infrastructuur beschikbaar voor hun eigen activiteiten in combinatie met de verhuur van een gedeelte van de infrastructuur aan de bestaande huurders/ruiters. Deze laatste  zullen hun activiteiten nog beter kunnen ontwikkelen dankzij de ondersteuning  van de nieuwe exploitanten.  Hun dagelijkse  aanwezigheid zal hierbij zeker een  positieve invloed hebben op de praktische  werking van de hele site. 

De familie Meynaerts wenst de kopers alle succes en zijn ervan overtuigd dat zij - samen met de huidige huurders - de accommodatie nog meer tot zijn recht gaan kunnen laten komen!

Bron: 
Persbericht