Nero De Semilly N: "Uitzonderlijke genen in een uitzonderlijke hengst"

Promo
21 apr 2021
Door Horseman Kristof

Bij het horen van Nero De Semilly (2013, Diamant De Semilly X Lord Z X Malito De Reve) denken vele terug aan Lanaken 2019, waar deze hengst derde werd in de finale van het Wereldkampioenschap voor 6-jarige paarden.

Samen met Jeroen Appelen sprong Nero alle manches foutloos en mocht op zondag met de bronzen medaille naar huis. Een kanttekening bij deze uitzonderlijke prestatie: Nero De Semilly sprong in Lanaken zijn eerste officiële wedstrijd! Nero werd ontdekt door L&M Sporthorses en aangekocht door Frank Goossens in april 2019. Ook tijdens de hengstencompetitie 2019-2020 toonde Nero De Semilly iedere keer opnieuw zijn onbegrensd vermogen en voorzichtigheid. Als 7-jarige was behaalde hij een vierde plaats op het Belgisch kampioenschap in Oudsbergen.

Voorzichtigheid, onbegrensd vermogen, de looks en uitzonderlijke genen.

Nero De Semilly zijn vader Diamant de Semilly hoeft weinig introductie. Langs moederszijde gaan we terug op Lord Z x Malito De Reve. De derde moeder Narcotique De Muze II was succesvol op het hoogste niveau, zowel in de sport met Eric lamaze als in de fokkerij. Uit dezelfde stam komen sportpaarden pur sang zoals Querlybet Hero, Boyante De Muze, Vagabond De la Pomme, Go Easy De Muze, Hocus Pocus De Muze, Farfelu De La Pomme, Walnut De Muze… en ga zo maar eindeloos door.

Nero de Semilly wordt via L&M Sporthorses beschikbaar gesteld voor de fokkerij. Grijp deze unieke kans om te genieten van deze uitzonderlijke hengst! Beschikbaar met diepvries, €500 bij dracht, €500 bij levend veulen.

Contacteer L&M Sporthorses voor meer info.
0472/73.20.14
Facebook: L&M Sporthorses
Instagram: lm_sporthorses

Wereldkampioenschap Lanaken september 2019:

 

 

Hengstencompetitie Gent februari 2020:

 

 

Belgisch kampioenschap 7-jarigen Sentower Park 2020

 

Youngster Tour Lier 7-jarigen najaar 2020