Mr Uno-K van 't Kattenheye wint de Small Grand Prix in Lier

Jumping
18 mrt 2023
Door Horseman Kristof

De Small Grand Prix van de CSI2* competitie in Lier leverde winst op voor de BWP hengst Mr Uno-K van 't Kattenheye. Leonie Peeters zorgde voor de beste Belgische prestatie.

In deze 1m45 hoge Longines rankingproef werd er tegen de klok gesprongen. De snelste tijd werd neergezet door Evan Coluccio en de BWP hengst Mr Uno-K van 't Kattenheye (v. Numero Uno). Jeremy Sweetnam reed Chuflay (v. Cornet Obolensky) naar een tweede plaats.

De derde plek was weggelegd voor Leonie Peeters en de sBs'er Godlike van de Kapel (v. Balthazar VP Wisbecq). Mathias Hazebroek en Jurre (v. Toulon) eindigden op een vierde plaats. De vijfde plaats ging naar Chloe Aston en Diatendra von Rocherrath Z (v. Diamant de Semilly). Charlotte Philippe en Electro van de Kromsteeg Z (v. Emerald) zagen we terug op een zevende plaats. Bunoit Moeskops en Paris van Eeckelghem (v. Balou du Rouet) eindigden op een achtste plaats. Met Paris haar dochter Stockholm van Eeckelghem won Moeskops de voorbije dagen al drie keer de Youngster Tour competitie.

Klik hier voor de uitslag.