Lunatique de Kwakenbeek levert twee winnaars op het LJF bij De Bleukhoeve

Fokkerij
19 nov 2019
Door Horseman Kristof

De eerste editie van het 'Loose Jumping Festival' bij de Bleukhoeve in Rijmenam leverde bij de 2-jarigen een unieke uitslag op!

Zo werd de reeks voor mannelijke én vrouwelijke 2-jarigen telkens gewonnen door een nakomeling van Aganix du Seigneur uit dezelfde merrie Lunatique de Kwakenbeek (v. Cicero Z van Paemel). 

Bij de mannelijke 2-jarigen was het Asterix vd Bleukhoeve waarmee Wim Onsia won. Brent en Dirk D'Haese eindigden met Gilles vd Vosberg (v. Grandorado TN) op een tweede plaats. Replay vd Rollebeek (v. Diamant de Semilly) van BVBA De Rollebeek behaalde een derde plaats.

Aluna vd Bleukhoeve was dan weer de beste bij de vrouwelijke 2-jarigen. Tom De Craene leverde met Rialta vd Bisschop (v. Nixon van 't Meulenhof) de nummer twee. Reve FG (v. Le Blue Diamond van 't Ruytershof) van Freddy Geysemans eindigde op de derde plaats.

De reeks voor 3-jarigen werd gewonnen door Q'El Torrea van Essene (v. El Torreo de Muze) uit de fokkerij van Carlos De Cock. Tequila ODTH Z (v. Taran de la Pomme) en Qadance C (v. Thunder van de Zuuthoeve) van fokkers ODTH en Van De Mosselaer - Coenen werden tweede en derde.