LRV treft verdere maatregelen: wedstrijden afgelast t.e.m. 26/04

Varia
20 mrt 2020
Door Horseman Kristof

Vorige week werd door de overheid beslist dat tot en met 5 april alle sportwedstrijden moesten worden stopgezet. De voorbije dagen lieten de voetbal- en wielerfederatie al weten dat ze deze termijn zelf verlengen richting eind april.  Binnen de hippische sector heeft LRV nu beslist om deze termijn ook te verlengen tot en met 26 april. Voorlopig is het nog even wachten wat Paardensport Vlaanderen zal doen.

Persbericht LRV:

Aangezien de coronapiek nog komende is zijn we genoodzaakt om verdere maatregelen te nemen. Er werd er beslist om alle wedstrijden aftelassen al zeker t.e.m. 26/04. 

Deze lijn trekken we eveneens door voor alle geplande vergaderingen. Indien blijkt dat de vergaderingen tussen 05/04 en 26/04 wel kunnen doorgaan, zal hier nog tijdig worden over gecommuniceerd. Hou dus zeker onze website en de sociale media in het oog.

Dit zijn ingrijpende en onaangename maatregelen, daar zijn we ons van bewust maar ze zijn noodzakelijk om dit virus een stop toe te roepen. Draag zorg voor elkaar en laten we redelijk zijn en met gezond verstand er samen het beste van maken! Steun elkaar in deze moeilijke tijden.

Bron: 
LRV