LRV Orsmaal maakt zich op voor de Provinciale kampioenschappen

Promo
12 sep 2019
Door Horseman Kristof

De Geteruiters Orsmaal zijn bijzonder verheugd om u voor de 4de keer  te kunnen uitnodigen op het Provinciaal Ruitertornooi! Op 21 en 22 september worden de terreinen langs de Dorpsstraat in Melkwezer omgetoverd tot een ‘feestterrein’, waar er zal gestreden worden voor de titel van Provinciaal Kampioen!

Er wordt op zaterdag van start gegaan met het Provinciaal ponytornooi. Er zal die dag heel wat kinderanimatie voorzien zijn, o.a. een springkasteel, schminkstand, ponyritjes en een grote overdekte zandbak!

Er is op zaterdag ook een extra proef ‘balkjes draven’ voorzien voor iedereen! Lid zijn van de LRV is hierbij geen verplichting. (inschrijven hiervoor kan door een mailtje te sturen naar Geteruiters@hotmail.com).

Op zondag is het dan de beurt aan de ruiters! Wie wordt Provinciaal Kampioen springklasse zwaar? Wie rijdt zijn paard naar de overwinning in de hoogste dressuurklasse ZZ? Op zondag komt u dit allemaal te weten!

Ook op culinair vlak zal u verwend worden! ’s Morgens kan u op krachten komen met een lekker bordje spek met eieren. ’s Middags kan u kiezen uit een uitgebreid aanbod van warme gerechten, zoals spaghetti, stoofvlees, hamburgers, frietjes en pannenkoeken.

Zorg dat u niets mist van dit sportieve topevenement in een aangename familiale sfeer! U bent van harte welkom!