Laatste dagen om in te schrijven voor "Jumping with Love"

Promo
14 jul 2019
Door Horseman Kristof

Komend weekend is het weer zover, dan staat de 7de editie van de Jumping With Love te Kampenhout op het programma. Ook dit jaar belooft het weer een spetterende editie te worden.

Vrijdag gaan we van start met proeven van 100cm tot 120cm, gevolgd door de proeven voor jonge paarden. Nadien zal er nog een 70cm proef plaatsvinden voor de allerkleinsten. Om de sportieve dag spectaculair af te sluiten staat er nog de puissance op het programma, wie zal de huizenhoge muur kunnen trotseren? Afsluiten doen we de eerste dag in de tent met onze après ski party. Niemand minder dan Steve Tielens zal op het podium staan, gevolgd door Moose Bar resident DJ Tom Cosyns! Jetzt geht’s los!

Zaterdag zal er over hoogtes van 80cm tot 120cm gesprongen worden. Nadien kan iedereen genieten van onze overheerlijke BBQ met live optreden van Funky’ D. Daarna feesten we door tot in de vroege uurtjes!

Zondag staan de allerkleinsten in de spotlights. Naast de proeven van 95cm tot 115cm worden na de middag de “balkjes op de grond” en “30cm kruisjes” verreden. Als apotheose worden deze proeven gevolgd door de grote prijs! Dan zullen we zien wie de gezelligheid van de vorige dagen het best heeft kunnen verteren.

Mis dit alles dus niet en wees erbij!

Voor BBQ kaarten en inschrijvingen voor de “balkjes op de grond” en “30cm kruisjes” kan je steeds bij de organisatie terecht!

Inschrijven kan via deze link.