Kyle Cuypers schrijft de Grote Prijs van Jumping Bilzen op zijn naam

Jumping
23 nov 2021
Door Horseman Kristof

De organisatie van Jumping Bilzen kan tevreden terugblikken op hun eerste indoorwedstrijd. Ook GP-winnaar Kyle Cuypers was tevreden, hij won een gratis startplaats op een CSI wedstrijd naar keuze in het Sentower Park.

In deze 1m25 hoge Grote Prijs, aangeboden door het Sentower Park, was Kyle Cuypers de beste met de Toulon dochter Mystic Lady van 't Buxuxhof. Dit leverde Cuypers een gratis startplaats op tijdens een internationale wedstrijd naar keuze in het Sentower Park. 
Caro Baerts sprong naar een tweede plaats met Mielano van Meyershof. Op het podium kregen zij het gezelschap van Sacha Beghuin en Ghorla. De top vijf werd vervolledigd met Seppe Wouters (Elvira) en Yoren Maes (M'Orange M).

William Schuppen en Ortolaan wonnen de 1m20 reeks voor Severine Tanase (Ula) en Luka Lisens (Catho vd Langvelden). In de 1m15 rubriek zegevierde Cuypers opnieuw, dit keer met Chester. Yaika Goffin en Cyrano van het Ringboomhof Z waren de beste in de 1m10 proef. Over een hoogte van 1m05 was Dorien Vandecruys de snelste met Joanca VDC.

Klik hier voor de uitslagen.