Koen De Waele blijft winnen op Knokke Hippique

Jumping
12 jul 2019
Door Horseman Kristof

Koen De Waele heeft zijn tweede overwinning in twee dagen tijd te pakken op Knokke Hippique! Na winst bij de 6-jarigen gisteren won hij nu ook de reeks voor 7-jarigen!

In deze reeks sprong hij naar de overwinning met de Zangersheide ruin Simply Magic Kdw Z (v. Scendix). Kelly Vandousselaere en S&L Motown (v. Casall) eindigden op de vierde plaats. Lander De Bruyn werd nog tiende met Maxx de Nyze Z (v. Mr. Blue).

Emilie Conter zette in zowel de twee als drie sterren competitie een top vijf klassering neer. In de 1m45 rubriek werd zij vierde met Legolas Ter Wilgen (v. Emmerton). Niels Bruynseels en Luca van 't Eigenlo (v. Echo van 't Spieveld) klasseeden zich op de zevende plaats.

Met Ultrachic de Charmois (v. Quincy) eindigde Conter in de 1m40 proef op een vierde plaats. Evelyne Putters en Angel van 't Hof (v. Chin Chin) waren goed voor een zesde plaats.

In een andere 1m45 rubriek zagen we Jos Verlooy terug op een tweede plaats met Jenco DW (v. Calvaro). Lander De Bruyn en Nabeau van het Migroveld Z eindigden op de derde plaats.

Klik hier voor de uitslagen.