Jumping Horseman verwelkomt voor het eerst de Belgische studentenruiters met een ‘ride and run’ showproef

Promo
18 jul 2019
Door Horseman Kristof

Op vrijdagavond 26 juli zijn de studentenruiters voor het eerst welkom bij Stal Mivaro tijdens Jumping Horseman!

De studentenproef zal een verkleedproef worden voor leden én niet-leden over een hoogte van 1m10. Plezier en fun verzekerd, want we organiseren een ride and runproef. In teams van 2 komen deelnemers aan de start. Eén iemand legt eerst een parcours af met paard (rechtstreeks op tijd) en eén iemand doet dat daarna zonder paard. Elk team zal zich verkleden als duo. De oefeningen van de ninja houden we nog geheim…

Bovendien zal de proef meetellen voor het Antarès criterium. Dit is ondertussen de 7de manche waar onze leden punten kunnen sprokkelen voor Mechelen. De finalisten van het criterium zijn verzekerd van een startplaats op het BK der studentenruiters op Jumping Mechelen!

Deelname is gratis voor leden. Diegene die het parcours zonder paard aflegt, hoeft geen lid te zijn. Maar ook niet-leden zijn meer dan welkom! Niet-leden betalen slechts €10 per combinatie. Lid worden kan vrijblijvend door 50 euro te betalen. Lid kan je worden als je studeert en tussen de 17 en 28 jaar bent. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje voor dinsdag 23 juli met vermelding van de naam van de ruiter/amazone en de naam van zijn/haar paard(en) waarmee je deelneemt plus de naam van de ninja die mee zal strijden zonder paard naar nationaal@studentriders.be met als onderwerp ‘studentenproef stal Mivaro’.

Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur. Zij helpen je met plezier verder. Wil je op de hoogte zijn van onze komende wedstrijden? Check dan zeker onze website voor de kalender van de Belgische studentenruiters en het reglement. Er staan er nog heel wat op de agenda!

Actuele info, waaronder startuur, startlijst,… van de showproef tijdens Jumping Horseman vind je op het Facebookevenement.

Wij hopen alvast dat jij erbij bent! De BVSR is alvast heel blij dat we jaar na jaar nieuwe locaties weten te strikken, waarvoor dank aan alle organisaties!