Immofluisteraar verkoopt prachtig domein in Corswarem

Promo
31 mrt 2020
Door Horseman Kristof

Prachtig domein met luxueuze woning, gastenverblijf, ruime bijgebouwen en weilanden op ca. 8,7ha te Corswarem (Berloz - Luik)!

Het dorpje Corswarem, een deelgemeente van Berloz, herbergt dit prachtige domein op ca. 8,7ha, bestaande uit een luxueuze woonst, een gastenverblijf, verschillende ruime bijgebouwen en weilanden. Deze vierkantshoeve werd oorspronkelijk bewoond door Tempeliers en hun wapenschilden zijn nog steeds te zien in de gesculpteerde meesterbalken in de leefruimte. De gebouwen zijn deels afgebroken en herbouwd, waardoor de charme van weleer kan ervaren worden in het comfort van een nieuwbouwwoning. Het woonhuis is instapklaar, terwijl het gastenverblijf en de bijgebouwen zich in ruwbouwstaat bevinden, hetgeen vele nieuwe mogelijkheden biedt.

Corswarem is een landelijk en rustig dorpje, waar eindeloze wandelingen of fietstochten kunnen gemaakt worden, ligt op de grens met de provincie Limburg en is makkelijk te bereiken via de E40. Bovendien zijn de steden Waremme (10min) en Sint-Truiden (15 min), met hun vele winkels, scholen en restaurants, dichtbij.

Indeling woning:
Het gelijkvloers herbergt een inkom- en trappenhal met gastentoilet, een grote leefruimte met haard, een zonnige en ruime keuken met eetplaats en een panoramisch zicht op de tuin, de bomen en de velden en een extra kamer momenteel ingericht als fitness. De 1e verdieping bestaat uit een overloop, een bureau, een master bedroom met dressing en eigen badkamer en een 2e slaapkamer met eigen badkamer. Ten slotte omvat het woonhuis een kelder en een grote zolder, die eventueel nog plaats kan bieden voor 2 slaapkamers en 1 badkamer. Extra bijzonderheden: vloerverwarming in het hele huis, hoogrendementsbeglazing, een uitgebreid alarmsysteem, pre-domotica en een ventilatiesysteem.

Gastenverblijf, bijgebouwen en weilanden:
Het 2e verblijf (ca. 175m²) bevindt zich in ruwbouwstaat, maar mogelijks kunnen een keuken, een leefruimte, 2 slaapkamers en een badkamer ingericht worden. De verschillende ruime en hoge bijgebouwen bevinden zich eveneens in ruwbouwstaat en bieden verscheidene mogelijkheden, bv. stallingen en opslag. Op dit moment zijn de 3 bijgebouwen voorzien als opslag, garage of schuur (ca. 330m², 220m² en 270m²). De weilanden, inclusief een bos en een vijver, liggen rond de woning en de bijgebouwen en bieden de nodige privacy. Het eigendom is volledig omheind en afgesloten met een hoge beukenhaag.

Een ideale eigendom voor dierenliefhebbers of genieters van de natuur en privacy!

Klik hier voor meer informatie.