Immofluisteraar verkoopt charmante fermette in Brugge

Promo
05 sep 2020
Door Horseman Kristof

Charmante fermette het "Zwanehof" op idyllische ligging te Lissewege, nabij Brugge op ca. 2,69 ha

Lissewege, deelgemeente van Brugge, huisvest deze charmante fermette met 5 slaapkamers en ruime voorzieningen om paarden aan huis te houden. Deze kent dan ook een uiterst centrale ligging omwille van de nabijheid van de A11, expresweg en aansluitingen naar de E403 en de E40. Het gelijkvloers van het woongedeelte werd gerenoveerd in 2000 en werd steeds goed onderhouden. Het perceel is gelegen op ca. 2,69 ha en beschikt over 4 vaste boxen met mogelijkheid tot uitbreiding, een prachtige buitenpiste met eb- en vloedsysteem en een stapmolen voor 4 paarden.

Indeling woning:
Via de inkomhal krijgt men toegang tot de woonkamer, voorzien van een charmante palletkachel en veel natuurlijke lichtinval. Verder is er de deels open geïnstalleerde keuken met inductiekookplaat, dampkap, microgolf, heteluchtoven en ingebouwde vaatwasmachine. Aanpalend aan de keuken is er een wasplaats, voorzien van alle nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Ook kan men hier de technische installaties terug vinden voor de verwarming. Verder is er nog een extra ruimte aanwezig die eventueel kan dienen als bureauruimte. Aansluitend aan deze ruimte bevindt zich het gastentoilet. Verder is er op het gelijkvloers een ruime slaapkamer aanwezig met magnifiek zicht op de tuin. De badkamer is gelegen op de tussenverdieping . Via de vol-eiken trap en de nachthall krijgen we toegang tot de 4 ruime slaapkamers op de bovenverdieping. Deze dienen nog afgewerkt te worden naar eigen smaak. De woning beschikt over een koele kelder. Aan de buitengevel langs de zuidkant is tevens een automatische zonneluifel aanwezig. Het geheel wordt verwarmd via centrale verwarming op stookolie (5000l - dubbelwandig) en er is overal dubbel glas voorzien met raamwerk in aluminium. De elektriciteit werd over het volledige domein vernieuwd met drijfkracht 380. Het zadeldak dient nog geïsoleerd te worden. Er is tevens een boorput aanwezig met een regenwatercapaciteit van 30.000 liter. De woning is voorzien van 33 zonnepanelen met groenstroomcertificaten. (+/- 7 à 8 certificaten/jaar; € 450/certificaat), videobewaking, een waterverzachter en waterzuivering. De eigendom is bereikbaar via een dubbele oprit.

Piste + paddock:
- Afmeting piste: 60m x 20m
- Voorzien van eb en vloed bodem (automatisch gestuurd)
- Afmetingen paddock: 25m x 20m
- Zandbodem

Indeling stallen (bijgebouw 1 124m²):
Vier vaste boxen zijn reeds aanwezig, uitgevoerd in hardhouten hengsten voorwanden (Roosen). Binnen is er een solarium voorzien met mogelijkheid tot uitbreiden van de wasplaats. (koud en warm water reeds voorzien). Het stalgebouw beschikt over een ruime hooizolder, een zadelkamer en een voederopslagplaats.

Bijgebouw 2 (140m²)
Mogelijkheid tot het plaatsen van 4 extra ruime en lichtrijke boxen. Hier is tevens een automatische sectionaalpoort aanwezig

Bijgebouw 3 (209m²)
Ruime opslagplaats met hoge nokhoogte en voorzien van dubbele sectionaalpoorten (3m h x 2,9m b)

Garage: (60m2)
Te renoveren

Voorziening stapmolen:
De automatisch bestuurde stapmolen is voorzien voor 4 paarden. (Ondergrond in steen)

Weidegang:
Voorziening van vaste voederbakken, telkens vers drinkwater via vlottersysteem en vernieuwde omheining (zowel palen als linten)

Gemetste tuinberging: 32m2
Te renoveren

Extra troeven van dit eigendom:
- Toegangspoort elektrisch in hardhout
Aanwezigheid natuurlijke visvijver
- Domotica gedeeltelijk aanwezig
- Afwerking woning met kwalitatieve producten
- Recent vernieuwde dakgoten
- Waterzuiveringsinstallatie (Biotop) aangelegd
- 4 sectionaalpoorten aanwezig (Crawford)

Klik hier voor meer informatie.